قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۱/۲۸ - ۱۵:۲۱
حبیب بهمنی در گفت و گو با سراج24:

مسئولان تکلیف «مرگ در برلین» را مشخص کنند/ منتشر پاسخ سکان داران سینما در دولت جدید هستیم

کارگردان «مرگ در برلین» با بیان اینکه این پروژه علاوه بر داخل، مخاطب بین المللی را مورد خطاب قرار می دهد،تصریح کرد: «مرگ در برلین» می تواند بخشی از نیاز فرهنگی ما نسبت به دنیا را دنبال کند.

مسئولان تکلیف «مرگ در برلین» را مشخص کنند/ منتشر پاسخ سکان داران سینما در دولت جدید هستیم

حبیب بهمنی کارگردان پروژه «مرگ در برلین» در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی هنری سراج24، با بیان اینکه این پروژه مجوز ساخت دارد ولی هنوز سرمایه گذار ندارد، خاطرنشان کرد: حماست از این پروژه قبلا در فارابی مصوب شده بود اما با تغییراتی که در فارابی و سازمان سینمایی ایجاد شده، منتظر پاسخ دوستانی هستیم که سکان دار سینما در دولت جدید هستیم.

وی با بیان اینکه امیدوارم دوستان پاسخ درستی بدهد و هر چه زودتر تکلیف این پروژه مشخص شود، اظهار داشت: همه کارهای این پروژه آماده است و تنها منتظر پاسخ دوستان هستیم.

کارگردان «مرگ در برلین» با بیان اینکه این پرژوه بین الملی است که علاوه بر داخل، مخاطب بین الملی را مورد خطاب قرار می دهد، تصریح کرد: «مرگ در برلین» می تواند بخشی از نیاز فرهنگی ما نسبت به دنیا را دنبال کند.

بهمنی در پایان با اشاره ای کوتاه به داستان فیلم گفت: موضوع اصلی پرداختن به انسان هایی است که مظلومانه و بی گناه در دفاع مقدس قربانی تجارت مرگ شده اند که این داستان با محوریت بمباران شیمیایی سردشت پیگیری می شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••